El Mejor Reto del Mundo 2018

Aquest any he tornat a participar a “El Mejor Reto del Mundo”. És un repte de scrap solidari: cal fer punts de llibre per entregar als infants ingressats a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona el dia de Sant Jordi. Ja és el tercer any consecutiu que hi participo. En aquesta entrada us mostro el que he pogut preparar aquest any.

Quar Molas Fornell


Resultado de imagen de el mejor reto del mundoEste año he vuelto a participar en “El Mejor Reto del Mundo”. Es un reto de scrap solidario: se deben hacer puntos de libro para entregar a los niños ingresados en el Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, el día de Sant Jordi. Ya es el tercer año consecutivo que participo en este reto. En esta entrada os muestro lo que he podido preparar este año.

Quar Molas Fornell


PUNTS DE LLIBRE 

1.- El pirata: un segell que m’agrada molt, un paper que simula taulons de fusta i la frase “força valent” han donat lloc a aquests dos punts de llibre. Al darrere hi he escrit “Recupera’t aviat”.

PUNTOSS LIBRO RETO 2018

2.- Les fades: uns segells de fades, uns brillantets, unes marietes i papallones molt cuquis i les frases “Valenta”, “Recupera’t ben aviat!!” i “vola entre lletres” han donat lloc a aquest segon punt de llibre.

PUNTO LIBRO RETO 2018 .jpg

3.- Les sirenes: uns segells de sirenes, unes cintes, una mica de distress i la frase “somriu valenta” han donat lloc a aquest punt de llibre. A darrere hi posa “Recupera’t aviat”.

4.- L’astronauta: un paper d’estrelles que m’agrada molt, uns segells d’astronautes i planetes i unes estrelles troquelades i estampades han donat lloc a aquest punt de llibre que m’agrada molt. I no podia faltar un “Recupera’t aviat”.

PUNTOS LIBRO RETO 2018.jpg


Els altres anys també s’enviaven tarjetes per vendre a la botigueta solidària i jo ja havia començat a preparar cosetes en un moment d’inspiració a principis d’any i n’havia fet tres. Vaig comentar-li amb l’organitzadora, l’Andrea de 3flowers i em va dir que els envies igualment. Clicant al nom de l’organitzadora podeu accedir a la informació d’aquest repte solidari.

Tarjetes dels astronautes: La inspiració per fer aquestes tres tarjetes va venir dels segells dels astronautres i els planetes i de les estrelles, ja siguin estampades o troquelades. Aquí teniu les tres tarjetes que he fet. Els hi vaig pensar a fer la foto quan ja les tenia empaquetades per enviar. 😦

 

TARJETA RETO 2018

I aquí podeu veure les meves aportacions dels dos darrers anys:

Anuncis

Un pensament sobre “El Mejor Reto del Mundo 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s