La mosca i les vocals

Resultado de imagen de les vocals i la moscaEn aquesta entrada us vull parlar d’una cançó que m’agrada molt i trobo que és genial per treballar les vocals a educació infantil: “La mosca”.

Resultado de imagen de les vocalsEn esta entrada os quiero hablar de una canción que me gusta mucho y pienso que es genial para trabajar las vocales en educación infantil: “La mosca”.

Quar Molas Fornell


LA MOSCA 

M’agrada molt aquesta cançó per treballar les vocals perquè ho fan de manera lúdica, riuen molt al cantar aquesta cançó i al equivocar-se al anar canviant de vocal i això és molt important a totes les edats però encara més a infantil.

Aquí teniu la lletra de la cançó:

Resultado de imagen de les vocals i la mosca

En aquest enllaç  podeu escoltar aquesta cançó enregistrada en la cantada escolar “Canten els més xics” a partir de les cançons de “Musiquetes per la Bressola”. Organitzada per la Casa de la Música de Terrassa amb les escoles de la ciutat es va fer els dies 17 i 18 de juny de 2009. Les escoles Bressola són un grup d’escoles de la Catalunya Nord on fan immersió lingüística en català i on vaig treballar un curs.

I us deixo una activitat que vaig portar a terme amb un grup d’infants per treballar les vocals a partir d’aquesta cançó. Ens ho vam passar molt bé!


LA MOSCA 

Me gusta mucho esta canción para trabajar las vocales porqué lo hacen de manera lúdica, ríen mucho al cantar esta canción y al equivocarse al ir cambiando de vocales y esto es muy importante en todas las edades pero aún lo es más en infantil.

Aquí tenéis la letra de la canción:

Resultado de imagen de las vocales y la mosca

En este enlace podéis escuchar esta canción publicada en el canal de youtube “ChiquitinesTV”.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s