Taller sensorial

taller sensorial 3.jpgL’estiu passat, al Càmping Riera Merlès, vam fer aquest taller sensorial amb els més petits. Vam passar un matí molt interessant i divertit.

Espero que la idea us agradi i la poseu en pràctica.

Quar Molas Fornell


Resultado de imagen de taller sensorialEl verano pasado, en el Camping Riera Merlès, hicimos este taller sensorial con los más pequeños. Pasamos una mañana muy agradable, interesante y divertida.

Espero que la idea os guste y la pongáis en práctica.

Quar Molas FornellTALLER SENSORIAL

MaterialP1140572.JPG

Procediment

Tenim el material amagat i ells quan entren a la sala sols senten la música relaxant i a la porta els tapem els ulls amb el mocador i els acompanyem a seure a la taula.

Un cop asseguts i amb els ulls tapats, els hi donem una porció de pasta de modelar i que comencin a jugar amb ella. A la sala estarem en silenci, si hem de dir alguna cosa, ho direm amb un to de veu baix.

Mica en mica, anirem veient com li van donant forma.

Un cop considerin que la seva figura està acabada, els convidarem a pintar-la. Aquí, hi va haver infants que ja es van voler destapar els ulls i altres que van voler seguir amb els ulls tapats fins al final.


TALLER SENSORIAL

MaterialP1140572.JPG

Procedimento 

Tenemos el material escondidoo y cuándo ellos entren a la sala solo se escuchara la música, en la puerta, les taparemos los ojos y les acompañaremos a sentar-se a la mesa.

Cuándo ya estén sentados y con los ojos tapados, les damos una porción de pasta de modelar y que empiecen a jugar con ella. En la sala estaremos en silencio, si debemos decir alguna cosa, lo haremos con un tono de voz bajito.

Poquito a poco, iremos viendo como van dando forma a la pasta de modelar.

Una vez consideren que su figura está acababa, les invitaremos a pintar-la. Aquí hubo niños que ya quisieron destapar-se los ojos y otros que quisieron seguir con los ojos tapados hasta el final.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s