Un penjoll pel dia de la Pau amb peces Pyssla

PAU EN IDOMES .jpgAl desembre us vaig dir que havia descobert les peces pyssla o hamma beads i que era un material que m’havia agradat molt i el trobava molt interessant per educació infantil, ja que d’una manera lúdica, els infants treballen la coordinació òcul-manual, la motricitat fina i la creativitat. A l’entrada del desembre parlava de  peces pyssla: decoracions nadalenques.

Avui pensava que el dia 30 de gener es el Dia Escolar de la No-violència i la Pau i que amb les peces pyssla podiem fer alguna cosa ben bònica per conmemorar aquesta data. 

En diciembre os dije que había descubierto las cuentas pyssla o hamma beads y que era un material que me había gustado mucho porque con él, en las aulas de infantil, se puede trabajar de una manera lúdica, la coordinacion óculo-manual, la motricidad fina y la creatividad. En la entrada de diciembre hablaba de decoraciones navideñas. La podéis leer aquí.

Hoy pensaba que el día 30 de enero es el Día Escolar de la No-violència y la Paz y que con las cuentas pyssla podíamos hacer alguna cosa chula para conmemorar esta fecha.

Farem un penjoll del símbol de la pau.

Material:

peces pyssla pau

En aquest vídeo podem veure les instruccions per fer un símbol de la pau amb pyssla.

Els passos per fer un símbol de la pau amb peces pyssla són:

1.- Escollir el patró o plantilla que volem dibuixar a la base. En aquest cas escollim el símbol de la pau i el color o colors que volem fer servir.

pau pyssla .jpg

3.- Un cop tenim el nostre dibuix acabat, hi posem a sobre un paper vegetal i planxem el dibuix amb la planxa sense vapor. Caldrà planxar uns quants cops per assegurar que totes les peces pyssla queden ben unides. Va bé planxar anant fent petits cercles.

4.- Un cop ho donem per ben planxat, esperem un minut per a retirar el paper vegetal o paper de forn i separar el dibuix de la base.

5.- Un cop tenim la nostra peça freda muntem el ganxo per fer el penjoll i hi passem el cordill i ja tenim un fantàstic penjoll amb el símbol de la pau fet al nostre gust.

Que cada dia a cada escola visquin un Dia de No-violència i Pau a les aules!

Quar Molas Fornell 


Haremos un colgante del símbolo de la paz.

Material:

peces pyssla pau

En este vídeo podemos ver las instruccions para hacer un símbolo de la paz con pyssla.

Los pasos para hacer el colgante son:

1.- Escoger el patrón o plantilla que queremos dibujar en la base. En este caso escogemos el símbolo de la paz y el color o colores que queremos usar.

pau pyssla .jpg

3.- Una vez tenemos el dibujo acabado, lo cubrimos con papel vegetal (o papel de horno) y lo planchamos con la planxa sin vapor. Hará falta planchar más de una vez para asegurar que todas las cuentas quedan bien unidas. Va bien planchar en círculos.

4.- Una vez lo damos por bein planchado, debemos esperar un minuto para retirar el papel de horno y separar el dibujo de la base.

5.- Dejamos enfriar la pieza y después montamos el gancho para hacer el colgante y pasamos el hilo y ya tenemos un fantástico colgante con el símbolo de la paz exclusivo.

¡Que cada día y en cada escuela se viva un Día de No-violencia y Paz!

Quar Molas Fornell 
Bibliografia:

Foto del material sense text. Recuperat de Paz en otros idiomas. Recuperat http://www.tuteate.com/2014/05/23/prepara-posavasos-con-hama-beads/

Paz en otros idiomas. Recuperat de http://endrino.pntic.mec.es/~anae0000/01january.htm

Símbol de la pau de color negre. Recuperat de http://imperdiblesyalfileres.blogspot.com.es/p/pyssla-hama-beads-brochescolgatesimanes.html

Símbol de la pau de colors sense text. Recuperat de http://andreacreacion.blogspot.com.es/2012/02/he-hecho-este-simbolo-de-la-paz-lo.html

Símbol de la pau de colors amb la vora blanca. Recuperat de http://javixupyssla.blogspot.com.es/

Símbol de la pau en blanc i negre. Recuperat de http://paraaprendermas3.blogspot.com.es/2012/10/ed-plastica-el-sistema-pyssla-de-ikea.html

PAU EN IDOMES

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Un pensament sobre “Un penjoll pel dia de la Pau amb peces Pyssla

  1. Retroenllaç: 30 de gener: Dia Mundial de la Pau | quarcreixentalauladinfantil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s